Wanneer kan ik een dienst bezoeken?

U bent altijd welkom. Wij organiseren iedere week drie reguliere kerkdiensten. U bent welkom op zondagochtend om 11:00 uur, op zondagavond om 18:00 uur en op onze doordeweekse dienst op woensdag om 19:30 uur. Éen uur voor elke dienst is er de gelegenheid om in de kerkzaal tijdens de bidstond God te ontmoeten in gebed.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste bezoek?

U zult verrast worden in onze moderne en multiculturele kerk waar mensen klaarstaan om u te verwelkomen in de kerkdienst. In onze kerk vindt u mensen van allerlei achtergronden, culturen en leeftijdsgroepen. Onze kerkdiensten zijn modern ingericht en geven richting voor het alledaagse leven. Na elke dienst is er gelegenheid om koffie en thee te drinken en gezellig met elkaar na te praten.

Hoe ziet een reguliere dienst eruit?

Onze kerkdiensten zijn vrij modern. Een kerkdienst opent met het zingen van liederen, begeleid door een band. Met de zangdienst aanbidden wij God en eren wij Hem om alles wat hij voor ons doet. Na het openen in gebed, het bidden voor speciale gebedsverlangens en het ophalen van de collecte volgt een preek. De boodschap is praktisch en past bij de tijd waarin we nu leven. Elke preek heeft daarom een ander thema en gaat in op hedendaagse onderwerpen. Na elke preek nodigen wij iedereen uit om Jezus aan te nemen als redder en verlosser. Er wordt afgesloten met gebed en zang. Een kerkdienst duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Waar kan ik de kerk vinden?

Ons adres is Rembrandtlaan 72 A, Hoogezand. Dit adres is makkelijk vindbaar in Apple Maps, Google Maps of TomToms. Komt u met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de bushalte rembrandtlaan vanuit de halte is de kerk binnen een paar minuten lopen te bereiken. Ook met de fiets kunt u naar de kerk komen.